Hondenkoekjes.nl, voor de lekkerste hondenkoekjes recepten.
Home - Hondenkoekjes.nl hondenkoekjes - Recepten Hondenkoekjes.nl - Links
5. Basis hondenkoekjes.

150 ml heet water of bouillon
50 gram margarine of olijfolie
40 gram melkpoeder
1 middelgroot ei
1 theelepel knoflook poeder
400 gram (tarwe)bloem
Hondenkoekjes
Doe de margarine of olijfolie in de mengkom en giet het hele water of bouillon hier overheen. Voeg daar beetje voor beetje de melkpoeder, knoflook, meel en het ei doorheen. Meng dit net zo lang totdat er een stevig deeg ontstaat. Rol het deeg uit tot ongeveer een halve cm dikte. Snij het deeg in blokjes of reepjes. Verwarm de oven voor op 150°C en bak het in ongeveer 30-40 min gaar.

REACTIE: "Nou de koekjes zijn klaar en ze vreet ze met huid en haar op! Ze zijn niet vormvast, op een paar hartjes en hondenbotjesvormen na, maar dat maakt Nikki niets uit. Hierbij heb ik als bijlage de foto´s erbij gezet, ook 1 met nikki die om de derde vroeg, maar uiteraard niet heeft gekregen, anders word het te veel. ik heb er idd 150 warm water voor gebruikt en 100 ml olijfolie. Ipv gewone knoflookpoeder heb ik biologische knoflookpoeder gebruikt. En verder is alles het zelfde. Om het een beetje bruin te krijgen heb ik de laatste 5 min van het bakken een beetje water over de koekjes gestreken."

Disclamair: Hondenkoekjes.nl is niet verantwoordelijk voor inhoud van de recepten, neem een recept niet zomaar over als je er niet zeker van bent dat het goed is voor je hond of pup.

Adverteren bij Daisycon
Home - Recepten - Links